Karriär

Vi söker duktiga medarbetare

Ekonomiassistenter

Vi söker ekonomiassistenter med ca 1-3 års arbetslivserfarenhet. Dina arbetsuppgifter blir bland annat löpande redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, kvittoredovisningar, utredningar med mera.

Egenskaper

Dina egenskaper är noggrann, flexibel, serviceinriktad och fokuserad på att ge kunderna bästa tänkbara service. Det är också viktigt med stort intresse för olika system och program och vilja att ständigt utvecklas och lära sig nytt och mer. Skicka din ansökan till: lennart.sjoberg@omegaekonomi.se

Varför arbeta på Omega Ekonomi?

På Omega Ekonomi finns det utmärkta möjligheter att utvecklas. Vi satsar hårt på utbildning, både intern och extern utbildning. Vi arbetar med stort engagemang och gör vårt yttersta för att våra kunder skall bli så nöjda som möjligt. Kvalitet och leverans står i fokus. Vi har en mycket god stämning på kontoret och det är ofta nära till skratt. Som ekonomiassistent på Omega Ekonomi ingår du i ett team där ni arbetar tillsammans med många olika företag i olika branscher. Till din hjälp finns kunniga kollegor, senaste tekniken och kraftfulla program. Inom företaget finns det mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har program för både intern och extern vidareutbildning.

Nacka Strand

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en mycket trivsam miljö och i en högt belägen lokal som har enastående sjöutsikt över Stockholms inlopp och stora delar av Stockholm. Nacka Strand ligger bara en kort bussresa från Slussen. Det går också båtar både till Nybroviken och Lidingö. I Nacka Strand finns många olika företag och det finns flera trevliga lunchrestauranger. Nacka Forum med alla butiker och shopping ligger bara en kort promenad från kontoret.

Båt

Med SL:s pendelbåtar tar du dig till Nacka Strand från Nybrokajen, Frihamnen eller Lidingö på ca 15–25 minuter.

SATS

I Nacka Strand finns också SATS. Alla anställda på Omega erbjuds helt fritt ett Sats gymkort.

KOM FÖRBI PÅ EN KAFFE ELLER TE

Vi älskar att prata ekonomi.
Kontakta oss på 08-613 40 80

Vill du bli uppringd? Då är du välkommen att fylla i kontaktformuläret här höger så hör vi av oss.