Redovisning

Redovisning för företag som växer!

Kollegor som sitter i ett möte

Utifrån redovisningen kan vi fram information och mäta Er lönsamhet. Er partner för bättre lönsamhet!

Uppföljning

När allt är bokfört, avstämt och klart tar nästa steg över. Redovisning. Den korrekta bokföringen leder fram till en månatlig resultat- och balansräkning. Dessa får våra kunder ta del utav. Detta kan ske på olika sätt. Vi bokar ett möte där vi träffas och går igenom och utvärderar resultat för perioden. Vi går även igenom ekonomisk ställning. Kunder loggar in i molnet och tar del av sina rapporter med eventuella kommentarer. Vi mailar resultat och balansräkning efter varje periodslut. Olika kunder har olika behov och vi kommer överens om vilket sätt som passar bäst. En del vill ha personliga genomgångar varje månad, några varje kvartal. Vi förespråkar att alla har åtminstone ett personligt möte per år.

Utveckling av redovisningen – internredovisning

En del företag har efterhand önskemål om att få ut mer av sin redovisning. Vi kallar det internredovisning. Det kan handla om att dela upp redovisningen i olika dimensioner. Exempel på dimension är ort, affärsområde, person, produkt etc.

Nyckeltal

Vi på Omega hjälper också till med att ta fram olika nyckeltal. Med hjälp av dessa kan man jämföra sig med branschkollegor för att se hur man ligger till och presterar. Det är ofta en utmärkt grund för ett förbättringsarbete.

Budget och likviditetsplanering

Självklart hjälper vi på Omega till med budget och likviditetsplanering.

K2 / K3

Vi lotsar Er genom K2/K3 frågeställningar och väljer det lämpligaste regelverket för just Ert företag.

Årsbokslut och årsredovisning

När räkenskapsåret är över planerar vi tillsammans med våra kunder i god tid för att vara klara till årsstämman. Sedan ser vill till att årsredovisningen kommer Bolagsverket tillhanda i god tid.

Uppföljning

Vi tar hand om inkomstdeklaration för alla våra kunder. Även de privata inkomstdeklarationerna för de som så önskar.

Namn / Företag

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Kom förbi på en kaffe eller te

Vi älskar att prata ekonomi. Kontakta oss gärna genom telefonnumret nedan. Vill du bli uppringd? Då är du välkommen att fylla i kontaktformuläret eller maila oss så hör vi av oss.