Våra kunder

Fontän och restaurang vid Nacka strand

Omegas kunder finns främst bland tjänsteproducerande företag. Vi välkomnar nya kunder med omsättning från 5 mkr och uppåt eller mindre företag med ambitionen att växa. Här är några av våra kunder presenterade;

Sourcecom svenska AB

Vi har samarbetat med Omega Ekonomi sedan många år tillbaka. De sköter all vår löpande redovisning inklusive löner och bokslut förutom hanteringen av inköp, order, lager och fakturering vilket vi sköter själva. Denna arbetsfördelning fungerar utmärkt och vi kan konstatera att det passar oss väldigt bra att merparten av ekonomiadministrationen sköts av redovisningsspecialister och att vi därmed kan fokusera ännu mer på våra kunder. Vi på Sourcecom har höga krav på redovisningen och därför är det bra att Omega har omfattande erfarenhet av att arbeta i affärssystem vilket är mer komplext än att arbeta med bokföringsprogram. Det känns också tryggt att veta att Omega har stor vana vid tillväxtföretag och alla frågeställningar som det för med sig. Det kommer även oss tillgodo.

Grödinge frakt AB

Omega Ekonomi sköter och är ansvariga för hela vår ekonomiavdelning. Det gör att vi kan fokusera på våra kunder och affärer. Jag kan varmt rekommendera Omega Ekonomi till andra företag som vill lägga ut ekonomifunktionen på extern part.

Namn / Företag

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Kom förbi på en kaffe eller te

Vi älskar att prata ekonomi. Kontakta oss gärna genom telefonnumret nedan. Vill du bli uppringd? Då är du välkommen att fylla i kontaktformuläret eller maila oss så hör vi av oss.