Spanien

Stranden på Fuengirola i Spanien

Mitt i centrala Fuengirola har Omega sitt nya kontor. Bland alla trevliga tapasbarer och affärer tillbringar du dina arbetsdagar. Det är nära till tågstationen och bussar och endast 5 minuters gångväg till en av Spaniens allra finaste sandstränder. En 8 kilometer lång och fantastisk sandstrand och strandpromenad.

Du som har god erfarenhet sedan tidigare får möjlighet, att efter en introduktion, börja direkt på vårt kontor i Spanien. Du som kommer direkt från skolan börjar först på Omega ekonomi i Nacka och arbetar där tills du fått tillräcklig erfarenhet av yrket. Därefter finns möjlighet att arbete i Spanien allt från 6 månader upp till flera år.

Egenskaper

Dina egenskaper är noggrann, flexibel, serviceinriktad och fokuserad på att ge kunderna bästa tänkbara service. Det är också viktigt med stort intresse för olika system och program och vilja att ständigt utvecklas och lära sig nytt och mer. Skicka din ansökan till: lennart.sjoberg@omegaekonomi.se

Varför arbeta på Omega Ekonomi?

På Omega Ekonomi finns det utmärkta möjligheter att utvecklas. Vi satsar hårt på utbildning, både intern och extern utbildning. Vi arbetar med stort engagemang och gör vårt yttersta för att våra kunder skall bli så nöjda som möjligt. Kvalitet och leverans står i fokus. Vi har en mycket god stämning på kontoret och det är ofta nära till skratt. Som anställd på Omega Ekonomi ingår du i ett team där ni arbetar tillsammans med många olika företag i olika branscher. Till din hjälp finns kunniga kollegor, senaste tekniken och kraftfulla program. Inom företaget finns det mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har program för både intern och extern vidareutbildning.