Affärssystem

Hyr affärssystem till en fast månatlig kostnad. Enklare kan det inte bli.

Bokföring och affärssystem i molnet  0091394700

Att använda sig av molnbaserade affärssystem behöver inte krångligt och dyrt. Det kan tvärtom vara både enkelt och kostnadseffektivt. Låt oss skräddarsy din lösning för molnbaserat affärssystem. Istället för att investera i egna affärssystem, har du genom oss möjlighet att hyra webbaserade affärssystem. Du slipper krångel och betalar en fast kostnad varje månad. Snabb uppstart, stora generella kostnadsfördelar och en smidig process är några av vinsterna för ditt företag.

Skräddarsydda, molnbaserade affärssystem

Omega Ekonomi är en av få redovisningsbyråer i landet som arbetar med affärssystem för större företag. Vi tar kontinuerligt in nya större företag, något som också kommer alla våra tillväxtföretag till godo. Vi använder oss av webbaserade och molnbaserade affärssystem från en av de allra främsta systemleverantörerna. Hos oss kan du välja allt från standardiserat webbaserat bokföringsprogram till avancerade webbaserade affärssystem som kan hantera flera olika redovisningsdimensioner. Till detta kan vi koppla olika branschspecifika lösningar. Allt för att uppnå skräddarsydda affärssystem anpassade till småföretag, medelstora och stora företag.

Fråga oss om våra affärssystem

Vill du veta mer om våra webb- och molnbaserade tjänster? Fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan, så återkommer vi så fort vi kan.

KOM FÖRBI PÅ EN KAFFE

Vi älskar att prata ekonomi.
Kontakta oss på 08-613 40 80